Om Oss

Byggda på Starka Relationer och Resultat
Om vårt företag

The M - Målinriktad, Medveten, Mångsidig, Motiverad och Modern

Vi investerar inte bara i våra egna framgångar utan också i partnerskap, affärsrelationer, kunskap, erfarenhet och en gemensam framtid. Vårt mål är att skapa affärsmöjligheter som gynnar alla parter på bästa sätt.

Under mer än ett decennium har vi med passion ägnat oss åt fastighetsförädling och investeringar. Att upptäcka det unika i varje projekt och förvandla det till nya möjligheter är vår drivkraft. Vi strävar efter att skapa bekväma, trygga och vackra hem som smälter harmoniskt in i sin omgivning.

Med en bred bakgrund inom design, projektledning, IT, industri, finans, ledarskap och mode, har vi en rik kunskapsbas att bygga på. Vårt arbete präglas alltid av ett leende och en stark kundfokus. Att förverkliga sin dröm ska vara roligt, och det har vi glädjen att göra varje dag. Låt oss tillsammans skapa magi och göra dina visioner till verklighet.

header_masking_1
Företagets värderingar

Våra resurser till er framgång

The M Investment grundar sin framgång på tre kärnvärderingar: hållbarhet, tydlig kommunikation och lösningsorientering.

Hållbarhet

Idag är hållbarhet en förutsättning för lönsamhet. Våra projekt genomsyras av att hitta de mest gångbara energieffektiva lösningarna med klimatvänliga material samt eventuella transporter.

Tydlig Kommunikation

Vi värderar våra kundrelationer och har en trygg och nära relation med alla. Genom kontinuerlig och tydlig kommunikation utformar vi projekten så att det blir precis som kunden vill ha det. Resultatet? En högkvalitativ lösning inom budget.

Lösningsorienterade

Hos oss väljer du själv vad du behöver hjälp med, och vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov och önskemål. Vi är här för att göra din projekt smidig oavsett om det handlar om konsultuppdrag, projekthantering, förädling, styling eller nyproduktion.

Vad vi gör

Utforska Våra Tjänster

Konsultuppdrag

Från planlösning, materialval och styling till marknadsföringens A-Ö. Vi förvandlar era drömmar till verklighet!

Förädling & Styling

Genom att noga analysera varje objekt hittar och framhäver vi det unika i varje fastighet. Vilket ger ett strålande resultat.

Nyproduktion

Vi hjälper er att hitta den bästa affären för er. Vi tittar alltid på vilken möjlighet som bäst passar marken ifråga.

Projektledning & Bostadsutveckling

Vi identifierar målgruppen, tar hand om bygglovsprocessen, utvecklar effektiva planlösningar, väljer högkvalitativa material och genomför målinriktad marknadsföring.

Några av våra Nöjda Kunder, Samarbeten och Partners

Framgångsrika Relationer och Gemensamma Resultat

Partnerskap

Strategiskt Partnerskap med Northern Interior

Vi är glada över att meddela vårt djupgående samarbete med Northern Interior, där vi fungerar som deras strategiska partner där dom  erbjuder oss en mångfald av tjänster för att stödja våra projekt. Vårt partnerskap bygger på vår gemensamma strävan att leverera överlägsen design och enastående kundupplevelser.

Med deras team av professionella designers inom högkvalitativ inredningsdesign, 360-graders interaktiva fotorealistiska renders, grafisk design och webbdesign samt hosting, är vi redo att ta The M Investment till nya höjder. Vårt mål är att tillsammans skapa banbrytande och framgångsrika projekt.

Tillsammans med dem kommer vi att fortsätta leverera överlägsen design och kundvärde som definierar branschstandardsättande projekt.

Med vårt partnerskap kombinerar vi våra styrkor för att skapa enastående resultat. 

360
sv_SESV