Affärsområden

Utforska Våra Specialiserade Expertområden och Varierade Projektportfölj
Vad vi gör

Utforska Våra Tjänster för The M Investment

Konsultuppdrag

Från planlösning, materialval och styling till marknadsföringens A-Ö. Vi förvandlar era drömmar till verklighet!

Förädling & Styling

Genom att noga analysera varje objekt hittar och framhäver vi det unika i varje fastighet. Vilket ger ett strålande resultat.

Nyproduktion

Vi hjälper er att hitta den bästa affären för er. Vi tittar alltid på vilken möjlighet som bäst passar marken ifråga.

Projektledning & Bostadsutveckling

Vi identifierar målgruppen, tar hand om bygglovsprocessen, utvecklar effektiva planlösningar, väljer högkvalitativa material och genomför målinriktad marknadsföring.
Hur vi jobbar

Vår Strukturerade Projektfasprocess

Effektivt steg-för-steg genomförande för framgångsrika fastighetsprojekt

Granskning

Vi inleder varje projekt med en noggrann granskning av alla aspekter, inklusive målgruppsanalys, budget och tidsramar. Detta hjälper oss att skapa en väldefinierad plan för att säkerställa en smidig och effektiv genomförande.

Sign Off

Innan vi går vidare till utförandet, säkerställer vi att alla parter är överens om projektplanen och dess mål. En formell godkännandeprocess (Sign Off) säkerställer att alla förväntningar och krav är tydligt definierade och accepterade.

Renovering

Under utförandefasen sätter vi vår expertis inom renovering till arbete. Vi använder högkvalitativa material och genomför varje steg med precision för att omvandla fastigheten till en toppmodern och attraktiv bostad.

Homestyle

Efter renoveringen fokuserar vi på att skapa en stilfull och lockande interiördesign som passar fastighetens tema och målgrupp. Vår homestyle-process lägger till det sista touchen som gör fastigheten till ett riktigt hem.

OMDÖMEN

Vad De Säger

Några av våra Nöjda Kunder, Samarbeten och Partners

Utforska Våra Framgångsrika Relationer och Gemensamma Resultat
FAQ

Vanliga frågor

En konsult kan erbjuda expertis, erfarenhet och en extern perspektiv som kan hjälpa företag att lösa specifika utmaningar eller förbättra verksamheten.

Projekthantering är en metodik för att planera, genomföra och kontrollera projekt för att uppnå specifika mål inom tidsram och budget.

Marknadsföring och marknadsanalys hjälper till att identifiera målgruppen och utforma projektet och dess marknadsföring för att möta deras behov och förväntningar.

Självklart! Vi erbjuder flexibla tjänster och kan skräddarsy vårt stöd för att matcha dina specifika behov.

Låt oss arbeta tillsammans

Gemensamt skapar vi framgångsrika fastighetslösningar och förverkligar dina visioner.
header_masking_1
sv_SESV