Konsultuppdrag

Från planlösning, materialval och styling till marknadsföringens A-Ö.
Vår tjänst

Bostadsdrömmar blir verklighet

Maximera ditt bostadsprojekts potential med vår expertis!
 Vårt dedikerade team är redo att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster som ger dig allt du behöver för att göra dina bostadsprojekt till en framgångsrik verklighet.

Planlösning

Vi är specialister på att skapa effektiva och attraktiva planlösningar som optimerar utrymme och funktionalitet. Oavsett om du har en vision om moderna lägenheter, exklusiva villor eller kommersiella utrymmen, så hjälper vi dig att förverkliga din dröm.

Materialval

Vackra attraktiva materialval. Lättillgängligt och praktiskt. Hållbara. Vi älskar att skapa en design med material som harmoniserar oavsett övrig inredning. Givetvis som stämmer in med budgeten. Vi hjälper er att finna den rätta känslan ni söker.

Marknadsföring

Med över 20års erfarenhet av marknadsföring inom IT, utbildning, mode och industri har vi en bred portfölj av lyckade projekt bakom oss. Vi hjälper er att hitta just er marknadsstrategi för att få erat projekt att lyckas. Vi skapar en marknadsplan och kommunikationsplan. En välplanerad media plan. Vi hjälper även till med design, renderingar, copy och utformning för att skapa en snygg, tilltalande och konkurrenskraftig kampanj.

Styling

Maximera Försäljningsvärdet med Vår Stylingservice! Om du planerar att sälja ditt hem, kan vi hjälpa dig att förvandla det till en attraktiv pärla som passar en bred publik. Vi skapar lockande bilder och inreder ditt hem för att locka fler intressenter till visning. Genom att använda vår stylingtjänst ökar ni värdet på hemmet och försäljningspriset stiger.

Låt oss arbeta tillsammans

Vi Bygger Framgång Tillsammans – Dina Drömmar, Vår Verklighet!

header_masking_1
FAQ

Vanliga frågor

Under ett konsultuppdrag arbetar vi tätt tillsammans med klienten för att förstå deras behov, identifiera problem och utveckla lösningar. Uppdraget kan resultera i konkreta rekommendationer, implementering av strategier eller utförandet av specifika projekt för att nå önskade resultat. Vi hjälper och ser till att kunden når sina mål och maximerar sin framgång inom det området som vi avtalat.

Vi välkomnar alla typer av uppdrag, oavsett storlek. Vårt mål är att hjälpa er att förverkliga era bostadsdrömmar, vare sig det handlar om att bygga ett helt nytt hus, förnya ert nuvarande hem, marknadsföra ett projekt för försäljning eller till och med måla om en vägg.

Vi erbjuder olika typer av avtal för att passa dina behov och preferenser. Beroende på projektets natur och omfattning kan vi använda timbaserade avtal eller fastställa projektpriser. Innan vi inleder samarbetet går vi igenom dessa alternativ tillsammans för att säkerställa att alla parter är nöjda och att det inte uppstår några överraskningar längs vägen. Vårt mål är att skapa en transparent och gynnsam överenskommelse som gynnar dig och levererar de önskade resultaten.

Hur vi jobbar

Vår Strukturerade Projektfasprocess

Effektivt steg-för-steg genomförande för framgångsrika fastighetsprojekt

Granskning

Vi inleder varje projekt med en noggrann granskning av alla aspekter, inklusive målgruppsanalys, budget och tidsramar. Detta hjälper oss att skapa en väldefinierad plan för att säkerställa en smidig och effektiv genomförande.

Sign Off

Innan vi går vidare till utförandet, säkerställer vi att alla parter är överens om projektplanen och dess mål. En formell godkännandeprocess (Sign Off) säkerställer att alla förväntningar och krav är tydligt definierade och accepterade.

Renovering

Under utförandefasen sätter vi vår expertis inom renovering till arbete. Vi använder högkvalitativa material och genomför varje steg med precision för att omvandla fastigheten till en toppmodern och attraktiv bostad.

Homestyle

Efter renovering fokuserar vi på att skapa en stilfull och lockande interiördesign som passar bostadens målgrupp. Vår homestyle-process lägger till det sista touchen som gör bostaden till ett riktigt hem.

sv_SESV