Nyproduktion

Vi hjälper er att hitta den bästa affären för er.
OM Nyproduktion

Framgångsrika Fastighetsaffärer Målgruppsinriktad Strateger

Vi hjälper er att hitta den bästa affären för er. Vi tittar alltid på vilken möjlighet som bäst passar marken ifråga. Ni förvärvar mark och bebyggda fastigheter för att skapa nya, moderna, hållbara bostäder.

Vi analyserar vilken målgrupp som passar just detta specifika projektet. Varför det är just den målgruppen och vad den målgruppen vill se, ha, uppleva. Allt för att få den bästa affären i projektet.

När vi kommit fram till målgrupp, ja då kör vi igång med bostäderna och formar dem till målgruppen. Samtidigt lägger vi energi på en marknadsföring som även den är riktad till den specifika målgruppen och som genomsyrar hela projektet.

Låt oss arbeta tillsammans

Gemensamt skapar vi framgångsrika fastighetslösningar och förverkligar dina visioner.
header_masking_1
FAQ

Vanliga frågor

The M investment erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom nyproduktion av bostäder för att säkerställa att ditt projekt blir en framgång. Vår expertis inkluderar allt från planering och design av bostadsområden till materialval och styling av enskilda bostäder. Vi tar hand om marknadsföring och försäljning, inklusive förhandlingar med potentiella köpare eller hyresgäster. Dessutom kan vi hantera projektledning och samordning av alla involverade parter, vilket ger dig en smidig process. Vårt fokus ligger på att skapa en kvalitativ och attraktiv boendemiljö som uppfyller både dina och kundernas förväntningar. 

Självklart, vi kan ta hand om kontakten med alla leverantörer åt dig. 

Ja, vi har kontakter med många investerare. Låt oss granska affären för att avgöra om vi kan hitta en pålitlig investerare som kan hjälpa er att göra en framgångsrik affär. 

sv_SESV