Komplett projekt från planritningar, materialval, styling, marknadsföring och sälj

Ella & Park

Namn & Logotyp

Utifrån målgruppsanalysen jobbade vi utifrån plats, tema, historia samt vad som tilltalar kunden, fram ett givande namn på projektet. Vi skapade därefter en logotyp som symboliserade bostäderna. Stilrent, elegant och tidlöst.

Dessa drömbostäder i Ella Park, Täby är till salu under Q2 2023. Bostadsutvecklare – Abylon Properties.
Läs vidare och anmäl ert intresse på: EllaAndPark.se

3D Visualisering

Interiört skapade vi en design med genuint och sobert material. Naturtoner som genomgående speglar kvalitet. En stilren känsla med raka, rena linjer. Ett tidlös och samtidigt modernt uttryck som harmoniserar oavsett hur bostadsköparen själv väljer att inreda. Välplanerade planlösningar där livet kan levas fullt ut.

> Utforska i 360 <

Kundcase

Marknadsföring och Sälj

Reklamskylt

Vi skapade en stor tilltalande skylt precis där bostäderna ska byggas. Skylten riktades vid vägen där många passerar både gåendes samt med bil och buss. Fina bilder, kort och informativ text tillsammans med webbadress och CTA ”knapp”.

Webbsidan

I samma stilrena och smakfulla design som renderingarna återspeglar sig webbsidan. Stora härliga bilder och collage tillsammans med inspirerande copy. Information i berättarform som ger mervärde och som skapar ett större intresse. Bostadsväljare för att kunden lätt ska finna vilka bostäder som finns och var i husen de ligger. Givetvis anmälningsformulär samt kontaktinfo.

Banners

Attraktiva banners i olika storlekar till alla sociala medier kanaler. Tonaliteten, det vackra uttrycket, återspeglar sig från webbsidan. Vi använder tilltalande bilder som attraherar med en ken burns effect. Kort informativ copy med en ”call to action” på slutet av serien.

Prospekt

Ett vackert prospektet som verkligen skapar en känsla och tonalitet som hela projektet Ella & Park representerar. Ett prospekt utöver det vanliga som kommer att ligga framme i många hem som en coffee table book. Underbara bilder med tillhörande copy, inredningstips samt inspiration. Allt man vill veta om sin kommande drömbostad.

Mailutskick

Vi skapade en kommunikationsplan och utifrån den designade mailmallar med olika budskap. Mailutskick som berättar status i projektet, inför inflyttning samt alla detaljer som kan hjälpa till en lättsam flytt. Dessa mail skickas enligt en välplanerad tidsplan.

Kundcase

Summering/Resultat

Hela projektet på 29 bostäder, lägenheter, etagevåningar och penthouse fick en tilltalande portfolio med vackra bilder, informativ och berättande copy som man lätt kunde adaptera i alla kanaler.

Säljstart under Q2 2023. Resultatet kommer att uppdateras på denna sida. Om ni är intresserad av en bostad, anmäl gärna intresse på EllaAndPark.se

sv_SESV