Komplett projekt från planritningar, materialval, styling, marknadsföring och sälj

Idre Activity Lodge

Kundcase

Marknadsföring och Sälj

Reklamskylt

Vi har placerat en imponerande skylt vid byggnadsplatsen för våra bostäder. Denna skylt är riktad mot vägen och synlig för både fotgängare och bilister som passerar, inklusive bussresenärer. Den är utformad med lockande bilder, kortfattad och informativ text, och innehåller vår webbadress samt en tydlig handlingsknapp: ”Boka Visning nu!”

Webbsidan

Stora, imponerande bilder och kreativa collage förenas med inspirerande text som berör aspekter som omgivningen, aktiviteter och den trivsamma atmosfären i våra bostäder. Vår information presenteras i en berättande form som tillför mervärde och ökar intresset. Du kan enkelt se vilka bostäder som är bokade eller redan sålda. Dessutom erbjuder vi smidiga anmälningsformulär och tydlig kontaktinformation för din bekvämlighet.

Banners

Lockande banners i olika storlekar anpassade för alla sociala medieplattformar. Dessa banners omfattar en bredd av tonaliteter och innehåller bilder som belyser den natursköna omgivningen som drar till sig, aktiviteter som inspirerar och våra bostäderna som skapar en känsla av trygghet samt praktiska bekvämligheter.

Mailutskick

Vi skapade olika mailutskick till potentiella kunder som övervägde att köpa en bostad och till de som redan hade köpt en bostad.  Vi skrev intressant text med olika försäljningsargument och erbjudanden till de som visat intresse men ännu inte köpt, medan de som redan hade köpt fick mail med, samhällsnyttig information, underhåll, aktiviteter som händer i byn och andra relevanta ämnen. Dessa mail hjälpte att bygga starkare relation med kunderna genom att visa att vi förstår deras specifika behov och intressen. Potentiella köpare känner sig sedda och bekräftade, medan befintliga kunder känner att de är mer än bara en engångsaffär. Generellt ökar mailutskick marknadsföringseffektiviteten genom att rikta marknadsföringen specifikt till de som har visat intresse och/eller har redan köpt. 
Kundcase

Summering/Resultat

Projektet, som omfattar för närvarande 15 parhus med flera under uppbyggnad, har nu en professionell webbplats som innehåller en imponerande portfolio med attraktiva bilder och informativt samt berättande skrivet material, som enkelt kan anpassas för olika kommunikationskanaler. Vi har aktivt engagerat oss i omfattande kundkontakt både före och efter försäljningen, vilket inkluderar uppföljning efter 3 månader samt en andra besiktning efter 2 år. Kundvård har varit en central del av detta projekt, både under och efter försäljningsstarten, och har varit av största vikt för att säkerställa kundens välbefinnande och nöjdhet.

Om ni är intresserad av en bostad, anmäl gärna intresse på Idre Activity Lodge.

sv_SESV